Elis idébank

Språkmateriell

Rullepakke

Vanskelig å lære rulle-r? Nå har jeg satt sammen ei pakke med helt nytt materiell for å øve på R-lyd (rulle-r). Her er hele tre spill, øvingsplan med masse klistremerker og øvingshefte med mange tips og øvelser. I tillegg følger det med en bevisstgjøringsaktivitet, en r-magnet og PDF-versjoner av det meste.

Materiellet som følger med i R-pakke for rulle-r. Noen farger kan variere.

Innhold i Rullepakken:

  • Rullehefte: Et øvingshefte med massevis av øvelser for r-lyden. Størrelse A5, i alt 16 sider, stiftet i siden.
  • R-kortspill: Hopp i havet /memory. Trykket opp i glanset kartong fra trykkeri. Inneholder 28 kort, 14 ulike. Eske medfølger.
  • Rullespill: Et spill for å øve på r-lyd med og uten ord. Spillet er laminert i størrelse ca A4. Spilles som et enkelt stigespill.
  • R-brikker: 10 unike r-brikker laget på 3D-printeren vår, som brukes sammen med Rullespill og Tre på rad. Terning medfølger.
  • Tre på rad: et enkelt tre på rad-spill med ord på Pr-/br-. Printet på tykkere 160g-ark, ca 20×20 cm.
  • Finn ord med R i. For bevisstgjøring har jeg laget en enkel aktivitet for å finne ord med r i. A4-ark (ikke laminert).
  • To øvingsplaner for å holde styr på all den gode r-øvingen. Sendes som to A4- ark (ikke laminert).
  • 72 spesialdesignede R-klistremerker. 24 stk i 4 cm, og 48 stk i 2 cm, med ulike motiv med R-lyd og monstre. Hører til øveplanene.
  • Magnet som kan henges opp og minne på å øve (for eksempel hjemme).
  • Med det fysiske materiellet følger PDF-er, slik at dere har mulighet til å trykke opp ekstra.

Alt sammen er fysiske ting, så her trengs ingen printer og lamineringsmaskin.

Materiellet er i utgangspunktet tenkt brukt i skolen, siden r-lyden først er forsinket hvis barna strever med den i skolealder. Derfor er det noe tekst i selve øvingsheftet. Men pakken kan fint brukes blant de eldste førskolebarna, siden øvingsheftet bruker mange bilder og det som er av tekst kan forklares. Det er stort sett bilder på øvrig materiell og derfor må man ikke kunne lese for å bruke det.

Alt materiell er designet av meg, er laget unikt for denne pakken, og finnes ikke noe annet sted. Enkeltproduktene i pakken kan ikke bestilles separat, med unntak av «rullehefte».

R-lydpakke koster 600 kr pluss frakt (65 kr), og må betales med faktura. Produktet kan bli utsolgt, og jeg trykker opp flere når jeg har nok bestillinger.

Fysiske produkter koster mye mer å produsere og frakte, derfor er prisen høyere enn for mitt digitale materiell.

Kortspillet, som kan brukes til «Hopp i havet» eller «Memory» mens man øver på R-lyd.

Dersom du ønsker å bestille, trykk her:

–> Tilbake til materiell.