Elis idébank

Språkmateriell

Mer rulling?

«Rullepakka», som er en pakke med fysisk materiell for å øve på rulle-r, ble utsolgt i sommer. Jeg laget bare 23 pakker, for jeg visste ikke om det var noe folk ønsket å kjøpe.

I det siste har jeg fått noen forespørsler om å trykke opp og lage nye pakker. 🙂 Når det er nok interesserte vil jeg vurdere det, siden jeg tror rullepakka kan hjelpe flere barn å lære seg r-lyden.

Rullepakka koster litt mer enn annet av materiell, siden det er fysiske ting som jeg må bestille, og trykken koster en del. Pakka koster 600 inkl mva, pluss frakt.

Innholder: Rullehefte, trykket memoryspill med tr-ord, rullespill, tre på rad-spill, spillbrikker med R, R-magnet til å minne på daglig øving, øvekjema x2, 72 store og små R-klistremerker, og en aktivitet for bevissthet (finne ord med R i). Det følger også med PDF-filer av flere av spillene og rulleheftet m.m.

Les mer om rullepakka her:

Om du er interessert i rullepakke, så kontakt meg, så skriver jeg deg på liste. Det er ikke forpliktende, men jeg ønsker helst henvendelser fra dem som virkelig vurderer å bestille. 🙂