Liste over alt materiell jeg har for salg finner du her.

For gratismateriell for nedlasting, be om medlemskap i Facebookgruppa Elis idebank – Språkmateriell.

Jeg har lenge hatt som hobby å lage materiell for uttaletrening/språktrening i barnehage og skole. Etter hvert har det vist seg at dette kan være nyttig for flere som jobber med barn, noe som gleder meg enormt!

I undermenyen finner du linker til materiellet jeg har for salg. Dette er ting som kan brukes om og om igjen, og barna synes det er morsomt, samtidig som de får øvd på språkferdigheter. Du finner mest materiell for språklyder, men også noe som er laget med tanke på andre språkrelaterte vansker eller generell språkstimulering.

OBS: Barn er forskjellige, og har behov for ulike tiltak og tilrettelegginger. Dersom du er bekymret for språk/uttale hos et barn, og vurderer språktrening, anbefales det å ta kontakt med PPT/logoped for å få råd om hvilke tiltak som er de rette for det aktuelle barnet. Materiellet du finner her kan fint brukes i en utprøvingsperiode, eller dersom du allerede er godt kjent med barnets problematikk og behov.

Trykk på linkene under for å se utvalget av materiell:

Stigespill

Memoryspill

Lottospill

Språklig bevissthet

Munnmotorikk

Afasimateriell

Diverse

Her finner du mine stigespill

Her finner du mine memoryspill

Her finner du mine lottospill

Her finner du materiell for språklig bevissthet

Her finner du munnmotorisk materiell

Her finner du afasimateriell

Her finner du diverse annet materiell

I all hovedsak er illustrasjoner i materiellet laget av meg. Eventuelle unntak fra dette vil stå oppgitt.

NB: Alt materiell sendes som PDF, og du må selv skrive ut materiellet. Bestiller du spill, må du laminere/klippe ut spillene selv. Instruksjon og spillregler medfølger.

Betaling:

Foretrukket betalingsmåte er på forskudd via Vipps. Barnehager, skoler, PPT o.l. kan be om faktura. Ta kontakt på kontaktskjemaet for å bestille materiell. 

Prisene er per 03.04.2020.