Elis idébank

Språkmateriell

Memoryspill

Under finner du ulike spillkort for språklydstrening. De kan brukes til å spille memory, hopp i havet, benevning, lage historier, lesing eller andre relaterte aktiviteter. Disse kortene tar lite plass og innbyr til mye god språklydstrening. Jeg har ofte med meg en samleboks med slike, så jeg alltid har relevant materiell lett tilgjengelig.

Alle illustrasjonene i materiellet er laget av Eli Lesteberg With.

Memoryspill:

En del av memoryspillene mine er nærmere presentert her:


S-lyden

K-lyden

G-lyden

L-lyden

V-lyden

R-lyden

F-lyden

T-lyden

P-lyden

Kj-lyden

Sj-lyden

Retroflekser

Ng-lyden

Dr-forbindelser

Tr-forbindelser

Nk-lyden

H-lyden

J-lyden

D-memory

B-memory

Vokaler

F-forbindelser

St-forbindelser

Sp-forbindelser

Tr-forbindelser 2

L i utlyd

T i utlyd

K i utlyd

G i utlyd
Tallmemory

Bildene til Memoryspill koster kr 25 per sett. Hvis du ønsker fire eller flere, er stykkprisen 20. Pakke med 15 memoryspill for kr 175.

I pakke med 15 memoryspill for kr 175 inngår disse spillene:

I tillegg finnes per 11.09.21 følgende memoryspill, men ikke alle har egne omtaler på hjemmesiden. Du finner dem imidlertid alle ved å trykke på produktet Memoryspill og bla nedover i rullegardinmenyen.

Det blir stadig laget nye memoryspill, og du er velkommen til å sende meg en melding hvis det er noe du er på jakt etter.

Spillkortene sendes som PDF-filer på e-post, og er ikke ferdig trykte spill. Man skriver dem ut fra PC og laminerer kortene selv. Materiellet har ikke farget bakgrunn som på bildene over her. Ofte har jeg brukt Post-it-lapper i ulike farger, for å få like stor bakside. Disse fester jeg bildene på før laminering.

Filene er laget slik at man kan velge om man ønsker å skrive bildene ut med eller uten teksten under. Instruksjoner for montering og spillregler medfølger.

Velg mellom bokmål eller nynorsk for de fleste av spillene.

> Tilbake til materiell